U bent hier: Home » Schoolteam » Bevers

Bevers

Bevers zijn zorgzame dieren. Onze bevers zorgen voor zichzelf en voor elkaar.
Vol energie duiken we de dag in. We bouwen samen aan leerrijke projecten.
Tuimelend van het ene project in het andere gaan we met grote sprongen vooruit.

 • Bevers Bevers zijn bouwers!
  29/09/2015
  Bevers zijn echte bouwers! De halve wereld hebben we al zien verschijnen : de toren van Pisa, de Brandenburger Tor, de Eiffeltoren, zelfs Plopsaland voor onze hamster Jos Piraat. Voor meer foto's: kijk in het mapje foto's!

 • Bevers Project "Anders"
  22/09/2015
  We begonnen dit schooljaar op een On-Kakelse manier. Dat wil zeggen: niet met een zelf gekozen project zoals gewoonlijk, maar met een mini-projectje over "Anders"zijn. Nu we nieuwe buren hebben (in de klas over ons zit juf Leen met haar mentaal/fysiek gehandicapte kindjes van Groenlaar),  moesten we toch even de tijd nemen om elkaar te leren kennen. En om de vragen van de kin...Lees meer »

 • Bevers Hier zijn we ...
  22/04/2015
  Joehoe!! We kunnen weer op de site en begonnen net aan het derde trimester, dus even de hoogtepunten van de voorbije maanden op een rijtje...  

 • Bevers Project FEEST!
  22/04/2015
  School = feest! Tijdens ons eerste project vlogen we er meteen in. We feestten het ene feestje na het andere en als afsluiter vierden we de verjaardag van onze klaspoppen Bever en Eend. De ouders mochten er bij zijn. Terwijl we nog aan het uitrusten waren van al dat feesten ontdekten de Bevers in de zandbak een goot gat. Hoe konden we dat repareren? Daar was ons tweede project: metsen e...Lees meer »

Bekijk oudere berichten